Detaylar, Kurgu ve Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı ilgisiz sıcak yangın contası.

Böylelikle insanlar yangın takkadak aracısız olarak dışarıya yetişebilir ve bodrum kattakiler bile yanlışlıkla üst katlara çıkmadan hariçya çıkabilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdivenlerinin harici binaldığı binalarda bodrum kattan harici merdiven çıkılamayacağı ciğerin yangın holüyle dahili bir merdiven vasıtalığı ile binanın dışına çıfamilyalması en mantıklı tercih olacaktır.

Mono blok cisim yapısı dizi sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak Ucuz yangın kapısı tutulmaktadır.

Yangın bapsı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o mevsim lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac Yangın kapısı istanbul lafınlığının da en az 1.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla bapların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın fiyatı, 60 dakika yangına dayanım süresine ehil bir kapının ederından daha yüksektir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda İstanbul Yangın Kapısı santimantal davranılmalıdır.

İnsanların yangın sırasında emin bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başlangıcında vaziyet alan küşümn bapsı çok önemli olmaktadır.

– Yaman sızdırmaz kapılarda camlı kapılar hariç, düz her bir kanat yüzey düzının en azca %25’ i mesabesinde net görüş sağlayıcı içki paneller konacaktır.

Lütfen rızanızla ait olarak bizimle iletişime geçtiğinizde isteme kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Report this wiki page